The greatest threat to our planet is the belief that someone else will save it. – Robert Swan –

Draag bij aan een beter milieu en mooiere samenleving

Draag bij aan een beter milieu en mooiere samenleving

TEA-L-C Samplebox

15,0020,00

De onderneming

Wij ontwerpen kruiden en theemelanges. Ons doel is om melanges te maken waar iedereen van kan genieten. Onze melanges kunnen ook gebruikt worden voor specifieke ondersteuning van de gezondheid. De ingredienten die we gebruiken zijn natuurlijk, rijk en divers. In onze theemelanges combineren we prachtige en unieke kruiden en specerijen.

Dit is een samengesteld pakket van heerlijke (on)kruidenthee 6 smaken. Ieder pakket is goed voor 3 potten thee of 6 koppen. De ingrediënten die we gebruiken zijn natuurlijk, rijk en divers. In onze theemelanges combineren we prachtige en unieke kruiden en specerijen.

Geniet (zonder mate) van onderstaande smaken om deze box.

  • Refreshingly focused – Deze thee bevat: maté, oolongthee, meidoornbessen, hibiscus en basilicum. Ook zit er vitmaine C en een beetje cafeïne in.
  • Lovely & Delightful – Deze thee bevat: bijvoet, echte rozenknoppen, pu-erh, cordyceps paddenstoelen en cacoanibs.
  • Tasty Super Booster – Deze thee bevat: elecampane wortel, munt, plantago, duizendblad, koningskaars, longkruid en elecampane.
  • A Gin Lovers Night Off Deze thee bevat: Engelwortel, witte thee, moerasspirea, marshmallowwortel en chrysantium.
  • Softly Seasoned & Detoxing – Deze thee bevat: gember, buskruit thee, kamperfoelie, koriander, venkel en karwijzaad.
  • Heart Warming & Mind Blowing – Deze thee bevat: bijvoet, echte rozenknoppen,
  • pu-erh, cordyceps paddenstoelen en cacoanibs.

Duurzaamheidsbijdrage

Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp in onze maatschappij, en bedrijven wereldwijd nemen stappen om hun ecologische impact te verminderen.

Bij TEA-L-C staat verantwoord ondernemen centraal. Ze vermijden plastic in zowel de productie als verpakking van hun producten. De verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbare, gerecyclede materialen en zijn volledig composteerbaar. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk lokaal ingekocht, wat bijdraagt aan het verlagen van de CO2-uitstoot en het versterken van de lokale markt in Rotterdam.

TEA-L-C, gevestigd in Rotterdam, zet zich actief in voor duurzaamheid door initiatieven die milieubescherming, sociale verantwoordelijkheid en economische duurzaamheid bevorderen. Ze streven naar het inkopen van fairtrade en biologische producten.

Grootte

Klein, Medium

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TEA-L-C Samplebox” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

  • chocolade

    Het goede verhaal

    Onze naam zegt het al, wij maken chocola! Niet zomaar chocola, maar de lekkerste, meest eerlijke en duurzame chocola die je kan vinden. In onze eigen duurzame fabriek in Amsterdam doen wij alles zelf, volledig van boon tot reep.

    Daarbij zijn wij dan ook het enige Nederlandse chocoladebedrijf dat elke schakel in de keten zelf in de hand heeft en waardoor wij het proces zo duurzaam mogelijk kunnen doen. De hoge kwaliteit bio Fairtrade ‘single origin’ cacaobonen kopen wij direct bij de boeren in Congo, Peru, Colombia en de Dominicaanse Republiek voor een goede en eerlijke prijs. Vier origines met elk een eigen verhaal. Branden doen wij zelf en nemen hier ook de tijd voor.

    Download hier het goede verhaal

    Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina