Shampoo Bars Body Bar – Verschillende Soorten
€6,95
Het goede verhaal
Toe aan een momentje voor jezelf? Geniet van de Body Bar! Maak de Body Bar even nat en laat in je handen schuimen, verdeel het schuim over je lichaam en geniet van de verzorgende en verzachtende ingrediënten. Alle Bars zijn vegan, cruelty free en vrij van elke vorm van plastic, siliconen en parabenen en bevatten geen SLS of SLES. Het doosje bevat een QR-code waarmee je gemakkelijk meer informatie vindt over de Bars uit het pakket.
Body Bar Eucalyptus – Tea Tree
Geschikt voor ieder huidtype • Verfrissend en verzorgend • 80 wasbeurten • 60 gram
Body Bar Lavendel
Geschikt voor ieder huidtype • Rustgevend en verzorgend • 80 wasbeurten • 60 gram
Body Bar Aloë Vera – Komkommer
Geschikt voor ieder huidtype • Zoet en fris • 80 wasbeurten • 60 gram
De onderneming
Shampoo Bars is opgericht door een kleine groep mensen die een stap wil zetten naar een schonere wereld, een groener morgen. Onder het mom van ‘begin bij jezelf’ hebben zij het initiatief genomen om deze webshop op te richten. Voor ieder haartype is er een geschikte Shampoo Bars. Eén Shampoo Bars vervangt 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee. Shampoo Bars zijn milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper dan de meeste reguliere shampoos. Het doel van Shampoo Bars is om het gebruik van plastic (shampoo) flessen te minderen en de mogelijkheid bieden voor een milieubewuste en duurzame douche-ervaring. Minder plastic verbruik en meer bewustwording van de voetdruk die wij achterlaten. Daarnaast bevat shampoo in flessen een groot deel water dat wordt getransporteerd per trein, vrachtwagen of boot. Doordat in shampoobars geen water zit, hoeven wij die ook niet te transporteren en voorkomen we zo ook CO2 uitstoot.
Download hier het goede verhaal
Het goede verhaal
Toe aan een momentje voor jezelf? Geniet van de Body Bar! Maak de Body Bar even nat en laat in je handen schuimen, verdeel het schuim over je lichaam en geniet van de verzorgende en verzachtende ingrediënten. Alle Bars zijn vegan, cruelty free en vrij van elke vorm van plastic, siliconen en parabenen en bevatten geen SLS of SLES. Het doosje bevat een QR-code waarmee je gemakkelijk meer informatie vindt over de Bars uit het pakket.
Duurzaamheidsbijdrage
Help mee voor een plasticvrije zee. Naast dat onze Bars je haar, lichaam en gezicht heerlijk reinigen en verzorgen zorgen ze er ook voor dat de wereld een beetje schoner wordt. Je bespaart zo op:
- Plastic
- Transport en CO2
- Water
- Geld
Download hier het goede verhaal
Weight | 0,06 kg |
---|---|
Dimensions | 3 × 6,5 × 6,5 cm |
Soorten | Eucalyptus & tea tree, Lavendel, Aloë vera & komkommer, Honing |
Related products
- Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Het goede verhaal
Rotterdams Handwerk ontwerpt, produceert en verkoopt producten voor bedrijf en particulier. Met de focus op duurzame en lokale productie en een aantrekkelijk ontwerp. RH werkt in opdracht, en voert daarnaast een eigen collectie, te koop in de eigen webshop.
Rotterdams Handwerk is een sociale onderneming die samenwerkt met mensen die belemmeringen ondervinden in het vinden van regulier werk. Met als doel een bijdrage te leveren aan persoonlijk zelfvertrouwen, vakinhoudelijke vaardigheden en participatie in de samenleving.
Rotterdams Handwerk werkt met deelnemers uit Rotterdam zonder indicering. Mensen die om deze reden niet terecht kunnen bij de reguliere hulpverlening of zorginstelling. Maar daar in het algemeen ook niet thuishoren. Daartoe behoren o.a. statushouders en vluchtelingen met kwalificaties, zoals vrouwen met ervaring in de confectie.
Rotterdams Handwerk denkt eraan bij te kunnen dragen om mensen buiten de zorg te houden.
Daarnaast hen de positieve aspecten meegeven die onlosmakelijk zijn verbonden met werk, zoals structuur, zingeving en trots. Maken, iets-met-je-handen-doen als vitaal onderdeel van mens-zijn. Met uiteindelijk doel de mens als maker die een bijdrage levert aan de samenleving en stedelijke dynamiek.
Download hier het goede verhaal
- Add to cart
Het goede verhaal
Nic&Mic levert unieke, hoge kwaliteit producten, gemaakt van ogenschijnlijk waardeloze materialen. Van deze materialen maken zij mooie & duurzame producten. Dit doen ze zowel voor consumenten als voor bedrijven, als onderdeel van hun MVO beleid. Hun doel is om continuïteit van gedegen werkgelegenheid te bieden voor ambachtslieden in ontwikkelingslanden én bij te dragen aan een beter milieu en minder afval door het upcyclen van deze materialen.
Deze glazenset van Chako is een aanwinst voor iedere keuken. De glazen worden in Zanzibar gemaakt van geüpcycled glas van wijnflessen. Less is more, wij zijn dan ook gek op deze strakke vorm en lijnen van de set. De drinkglazen zijn dus duurzaam én mooi!
In een doosje zitten 4 met de hand gemaakte drinkglazen.
Afmetingen:
8 cm hoog & 7 cm doorsneeDownload hier het goede verhaal
- Add to cart
Het goede verhaal
Junion Hanenberg is Rotterdamer in hart en nieren, heeft zijn sporen verdiend in de marketing en voedingsindustrie en is oprichter van IntelligentFood. Die combinatie van eigenschappen bepaalt het DNA van IntelligentFood. Een écht lekker product is een harde eis, vermindering van voedselverspilling is bittere noodzaak, een gezond verdienmodel voor alle partijen is de commerciële insteek. In slogan-taal; goede smaak, goed gevoel, goede verdiensten. Achter (of beter gezegd naast) IntelligentFood BV staat een coöperatie die alle participanten inzage geeft in product, proces & resultaat. Een gedeelte van de omzet gaat naar een stichting die nieuwe bomen aanplant.
Annemarie Oord is taalkundige en journalist en heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring als tekstschrijver en eindredacteur. Vanuit haar eigen bedrijf tekstbureau Tekstkracht voert ze vanuit Twente een variëteit aan schrijf- en interviewopdrachten uit voor duurzame bedrijven en partijen in de accountancybranche. Zij is partner-aandeelhouder in een bedrijf dat content ontwikkelt op het gebied van leefstijl en vitaliteit.
Duurzaamheidsbijdrage
In dit boek vertelt Junion Hanenberg, oprichter van IntelligentFood, hoe hij een circulaire onderneming is gestart om voedselverspilling het hoofd te bieden. Het moet anders kunnen. Heel anders. Maar waar begin je? Alles komt in dit boek voorbij, wat jou voorbereidt op circulair ondernemen in een heel belangrijke tak van sport: food. Ga jij de uitdaging aan?
Voedselverspilling lijkt vaak niet zo’n groot probleem, zolang je het alleen op jezelf betrekt. Er gaat af en toe wat in de afvalbak, omdat iets over datum is. Omdat je net wat te veel gekookt hebt voor vandaag, maar te weinig overhoudt voor een volledige maaltijd morgen. Het probleem is dat dit op heel grote schaal gebeurt. Als we onze aarde leefbaar willen houden voor onszelf en de generaties na ons, zullen we hier vele malen zorgvuldiger mee om moeten gaan dan we nu doen. Daarbij is het belangrijk dat we beseffen dat onze aarde een gesloten systeem is. Er komen geen grondstoffen spontaan bij, net zo min als dat er spontaan stoffen uit ons aardse systeem verdwijnen. Dus hoe meer we verspillen en vervuilen, des te meer we daar last van krijgen. Een bioloog zou dat een typisch geval van ‘nestbevuiling’ noemen. Gelukkig zijn er ook steeds meer mensen en bedrijven die dat zien, die dat begrijpen en daar ook actie op ondernemen. Dat zijn consumenten die op steeds meer vlakken duurzame keuzes maken en bedrijven die circulair ondernemen.
Hoe meer bedrijven circulair gaan ondernemen – met aandacht en respect voor grondstoffen, milieu en maatschappij – des te meer effect dat zal hebben op consumenten. Dat is ook logisch; naarmate het aanbod van duurzaam geproduceerd voedsel toeneemt, wordt het voor consumenten gemakkelijker om daarvoor te kiezen. Die consument koopt niet alleen het duurzame product, maar ook het goede verhaal dat daaraan vastzit. En daar wil een consument in redelijkheid ook best iets meer voor betalen.
Download hier het goede verhaal
- Add to cart
Het goede verhaal
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=S7Uy_25dTgo[/embed]Sinaasappelschillen en koffiedik zijn te mooi om weg te gooien. Unwaste geeft ze een nieuw leven in verzorgingsproducten, zodat jij elke dag de schoonheid kunt ervaren.
Unwaste vindt transparantie ontzettend belangrijk. Om de kwaliteit te bieden die we willen bieden, waarborgen we deze graag aan de hand van een paar beloftes. Deze zullen altijd voor al onze producten gelden. Gewoon, omdat het kan. En jullie op die manier ook weten waar jullie aan toe zijn. We bieden circulaire verzorging met waardevolle natuurlijke ingrediënten, zonder troep. Dus we verkopen ook geen troep! De producten van Unwaste zijn gemaakt in Nederland om onze footprint zo laag mogelijk te houden. Onze producten zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn vegan. Hiermee houden we respect voor mens en natuur, en bieden we de voordelen van natuurlijke producten voor je huid. Wij zijn Unwaste; soaps that care. About you, and the planet.
The Unwaste giftset sinaasappel, een selectie van onze bars in een handig formaatje. Leuk om cadeau te doen aan jezelf. Deze circulaire en vegan giftset bevat:
- ‘the refreshing one’ (40 gram): Soap bar met sinaasappelolie. (Op de verpakking staat dit product onder ’the charming one’)
- ‘the mad one’ (40 gram): Scrub zeep met een natuurlijke scrub van koffiedik en de frisse geur van dennenolie.
- ‘the caring one‘ (40 gram): Shampoo bar met sinaasppelolie.
Download hier het goede verhaal
Leerrestaurant EnGarde driegangendiner voucher
€17,50 – €70,00Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product pageHet goede verhaal
Schoolrestaurant ‘EnGarde’ is de broedplaats van jong horeca talent uit Rijnmond. In het schoolrestaurant worden alle gerechten vers bereidt door enthousiaste koks en geserveerd door gedreven gastheren en vrouwen. Een mooi geschenk voor kerst met familie.
Elke woensdag serveren wij een wisselend driegangendiner. Om 17:30 uur opent ‘EnGarde’ haar deuren.
De school
Op de Horeca Vakschool Rotterdam leer je van aanpakken. Hier kunnen leerlingen een mooi vak leren, de mouwen opstropen en creatief bezig zijn. De leerlingen halen hun diploma en vakopleiding tot kok, gastheer/vrouw, bakker, patissier, eventorganisator of recreatiemedewerker.
Download hier het goede verhaal